lørdag den 30. juli 2011

Flytning og savn

SÅ oprandt dagen hvor nogle af vores rigtig gode venner flytter til Jylland. Vi har vidst i et stykke tid at de skulle flytte, men det er virkelig underligt at dagen i dag er dagen, hvor det virkelig sker. Vi har haft stor glÆde af at bo sÅ tÆt pÅ dem ( de bor pÅ gaden lige ved siden af os) og det har vÆret en fornØjelse at fØlge med i deres lille datters udvikling. Vi kommer begge til at savne dem alle tre rigtig meget.
Og ja jeg skriver pÅ min mobil og den kan simpelthen stadig ikke finde ud af at skrive vokaler med smÅt.. men det er som regel kun herinde... meget mystiskt...

torsdag den 28. juli 2011

Sommer hvor er du?

SÅ fik vi lige lov til at smage lidt pÅ sommerens sØdme... om end vejret var mÅske en anelse lummert i gÅr. Men nu mÅ vi jo selvfØlgelig ikke klage over at det endelig blev lidt bedre vejr. Men hvor lang tid var det lige det godt vejr varede... ikke en gang en dag. SÅ nu kan vi bare sidde og se pÅ regnen der rammer vinduerne, samtidig med at vi kan lÆnges efter sommeren.... god man fØrst har ferie i august, for der bliver vejret jo selvfØlgelig helt suverÆnt :)

mandag den 25. juli 2011

Det kan nogle gange vÆre sÅ svÆrt at kommunikere pr. email. Det er meget let at misforstÅ eller blive misforstÅet.. og sÅ lige en side bemÆrkning.. jeg ved godt at nogle af bogstaverne er store :) men nogle gange fucker min mobil lidt op...
NÅ, men tilbage til emails og kommunikation. Jeg har en kollega som sidder i en afdeling i et andet land og derfor foregÅr det meste kommunikation pr email. DesvÆrre er det blevet sÅdan at jeg nÆsten allerede nÅr jeg ser der er mail fra hende begynder at fÅ en hØjere puls, klargØre forsvar etc. Hun skriver nemlig nÆsten altid total nedladende og negativt. DesvÆrre ved jeg at mange andre pÅ kontoret har det pÅ samme mÅde. Vi har pÅ et tidspunkt klaget over hende, hvilket og sÅ hjalp i en kort periode. NÅ, men sÅ er det godt vi er rigtig gode til at stÅ sammen om at bitche over hende over for hinanden samtidig med at vi forsØger at sende svar retur smÆkfyldt med :) :)
- Beklager der mangler en del kommaer, dem mÅ i selv lige fordele,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, (lige med at par ekstra til nÆste gang jeg fÅr skrevet en masse uden kommaer :))

søndag den 24. juli 2011

Så blev det min tur i Blogland

Ja så fik jeg også oprettet min egen blog. Jeg har tænkt over det længe, og synes at denne søndag da lige var dagen hvor der skulle oprettes en blog.
Og det første store spørgsmål var så hvad skal man dog kalde sin blog - virkelig et stort spørgsmål på sådan en sumpe søndag :) Men eftersom jeg tidligere er blevet kaldt Bimse - ikke mindst var det mit brugernavn da jeg var helt ny i det dersens internet - ja så var det lidt oplagt at kalde det Bimses verden :)

Jeg vil nu forsøge at sætte mig lidt mere ind i det hele - men måske får jeg lavet nogle underlige ting her i starten - det må vi tage som det kommer.

Go' aften her fra Bryggen...