søndag den 28. august 2011

Det var den ferie....

Så er det sidste feriedag i denne omgang. Jeg synes sagtens, at jeg lige kunne tage en uges ferie mere. Men det kan man jo altid :)
Jeg synes slet ikke vi har fået nået alt det jeg havde håbet vi ville, men sådan er det vel også altid :) Men vi har da fået lavet noget samt husket at slappe af.
Er det ikke typisk at man før man holder ferie har en hel masse planer, og når det kommer til stykket så får man slet ikke gjort alt det man havde planer om?

I morgen starter vi lige på og hårdt. Vi skal MEGET tidligt op (også i forhold til hvad vi plejer når vi skal på arbejde), da vi skal til scanning på Hvidovre ifbm med fertilitetsbehandling.Vi skal være der kl. 7 (gaaab) og det betyder at vi skal afsted hjemmefra kl. 6 (endnu mere gab). Utroligt at det skal tage så lang tid at komme derud med offentlig transport...

fredag den 26. august 2011

Valg - cirkus Danmark

SÅ blev der endelig udskrevet valg. Egentlig ogsÅ pÅ tide. Havde lykkeligt lige glemt hvilket cirkus der bliver de nÆste 20 dage med mudderkastning, massiv mediedÆkning etc..
Kunne det dog bare handle lidt mere om hvad de forskellige stÅr for istedet for hvor dÅrlige de synes de andre er.....

tirsdag den 23. august 2011

Føj hvor klamt...

Den anden dag måtte manden min og jeg bruge mange timer på at smide madvarer ud og få gjort grundigt i nogle af skabene i vores køkken. Grunden var, at vi var blevet invaderet af møl og larver. Det var SÅ klamt. Jeg er virkelig normalt ikke sart hvad det angår. Men når der begynder at kravle larver alle mulig steder, hvor de ikke hører til, og madvarer nærmest er levende - så er det alligevel en tand for klamt.
Vi har tror heldigvis, at vi har fundet kilden - musli. Min mand vandt sidste år en masse musli som blev leveret af to omgange. Det er den musli vi fik i anden omgang, som var inficeret. Min mor havde også fået nogle pakker. Jeg fik hende dog heldigvis advaret inden hun fik dem åbnet - hvilket viste sig at være godt. For da hun ville tjekke om der var møl eller larver i - ja skal vi bare sige at de pakker blev smidt ud med det samme :)
Så skide tak for en ekstra præmie.....NOT

fredag den 19. august 2011

Sushi :)

Jeg elsker sushi... det er virkelig noget af det bedste jeg ved. Og nu da det er ferietid her hos os havde vi besluttet os for at tage på vores stam sushirestaurant (ok - det kom til at lyde som om vi spiser der helt vildt tit, men det gør vi ikke...). Det er Nyu Sakura på H.C. Ørstedsvej. De har running sushi og vi synes det er rigtig godt - især til prisen. En fredag koster det kun 158 kr. pr. person - det synes jeg da er billigt.

Så nu er vi begge to meget mætte :)

Undskyld rodet

Jeg er MEGET ny i blogland og derfor vil min side desværre nok være lidt rodet et stykke tid endnu. Der vil nok løbende ske ændringer.
Jeg skal lige have fundet ud af hvordan de forskellige ting fungerer :) Men det er jo også lidt spændende.

Heldigt asen :)

Jeg føler mig lidt heldig. Har vundet to konkurrencer på facebook. Dvs. konkurrencer er måske så meget sagt. Begge gange har man skulle blive fan af en side, og når de så var nået et x-antal fans trak de lod om en præmie. Jeg har vundet en pakke med et tørklæde, halskæde og et armbånd samt en pakke med to valgfri stylingprodukter.

Håber så ikke at alt mit held er opbrugt for den næste periode :)

mandag den 15. august 2011

Ferie ferie ferie :)

Så har manden og jeg endelig sommerferie. Vi tog en enkelt uges ferie sammen i maj, men ellers har jeg ikke holdt sommerferie. Nu har vi to ugers ferie og det er SÅ skønt.
Men hvor er det egentlig lidt sjovt hvor forskelligt vi egentligt helst vil bruge tiden i ferien. Jeg vil jo helst nå så meget som muligt af alt det praktiske så hurtigt som muligt, mens manden helst vil slappe af så meget som muligt. Men jeg kan altså ikke slappe af hvis der er rigtig mange ting som jeg føler skal ordnes.... I dag har jeg dog tilbragt en del timer i køkkenet for at lave lidt lækkerier til manden (og mig selv :) ) Det er blevet til: franskbrød, rugbrød, cookies, brownies, agurksalat, leverpostej samt opstart af surdej.... Så er der er lige til et par dage nu.

Hygs
Birgitte

lørdag den 6. august 2011

Min autistiske side...

Ja jeg har til tider en ret weird tankegang og en helvedes masse tankemylder. F.eks. havde jeg svÆrt ved at falde i sØvn og svÆrt ved at sove ordentligt i nat.......... af den simple grund at jeg fØlte at jeg havde bestilt de forkerte skÆrmbriller... totalt Åndsvagt... sÅ ja jeg ringede i dag til optikeren og tog senere derhen og valgte det andet brillestel... for en gang skyld fulgte jeg ikke bare det der virkede mest fornuftigt (og mest kedeligt). SÅ nu kan jeg forhÅbentlig sove ordentlig i nat :)