torsdag den 17. maj 2012

Øv øv øv

Øv hvor er det danske vejr trælst, gråt og kedeligt det meste af tiden... hvilket også har gjort, at jeg har fanget mig en meget uønsket forkølelse. Hvorfor er det at man altid bliver syg, når man slet ikke har tid til det. Nu har jeg ikke været forkølet i ca. 5 mdr og så bliver jeg det nu.. hvor jeg har ferie.. hvor jeg er på besøg hos min mor... hvor jeg skal forberede en masse til min tidlige fødselsdagsfejring på lørdag... Virus gå væk... I øvrigt kan jeg godt sige, at det er ret nederen at være forkølet når man er gravid og ikke må tage næsespray :(
Nå, men jeg er sikker på at det hele ser meget bedre ud i morgen og sommeren er lige om hjørnet (der bliver sikkert fantastisk vejr den uge jeg rejser syd på......) Jeg skal i hvert fald være frisk til på lørdag, hvor jeg skal tilbringe dagen sammen med en masse dejlige mennesker, som jeg ser alt alt for lidt :)

tirsdag den 1. maj 2012

Solen skinner

Hvor er det dejligt, at solen endelig er kommet lidt frem. Jeg skynder mig at nyde det, man ved jo aldrig hvor længe det varer.
Maven er begyndt at vokse lidt mere og nu er der vist ikke længere tvivl om at jeg er gravid og ikke bare buttet :)
Vi har været til kønsscanning og set vores vidunder igen. Helt fantastisk at få lov at høre hjertelyden - selvom det lyder lidt voldsomt, som det galopperer derud af.
Der er drøn på i hverdagen, da vi begge har travlt på arbejdet - men nu er det snart ferietid og tid til at få lavet noget derhjemme, samt forhåbentlig at få slappet lidt af.....