fredag den 2. september 2011

Træt træt træt

Denne uge har været ret hård, så har virkelig glædet mig til weekend.
Først og fremmest har den været hård, fordi jeg har fået alt for lidt søvn (duer virkelig ikke til at stå op kl. 5 tre dag i streg...) og så har der været forskellig hændelser, som har gjort at det lige blev lidt mere surt..
F.eks. hjalp det ikke ligefrem på energien, at vores ene køkkenskab (ja med indhold) valgte, at det ikke længere ville have forbindelse til væggen. Hvilket resulterede i mange glasskår og div. madvarer i en stor bunke på gulvet, et par hak i bordpladen (som jeg ellers lige havde været i gang med at slibe og oliere), hak i vinylgulvet og ikke mindst en lidt forslået mand (han stod og var ved at tage noget ud af skabet, da det valgte at "overfalde" ham). Måske det bare er meningen, at vi ikke skal have det skab oppe - for det er det samme skab som vi havde mange problemer med møl i for nylig.... MEN jeg er bare glad for at det ikke gik værre.. (selvom det var et mareridt at samle glasskår, honning (ja for låget skulle jo selvfølgelig ryge af glasset) etc op fra gulvet..)
Men nu er der heldigvis weekend, som står på hygge med manden, besøg af lillebror, en tur i IKEA og hvad vi ellers finder på (og ja selvfølgelig oprydning af køkken, evt. opsætning af skab igen  - men alt det glemmer vi lige for en stund :) )

God weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar